Unelmasta omaan kotiin

TAPAA KUMPPANISI VAIVATTOMAAN ASUMISEN UNELMAAN!

Eemeli Laitinen toimitusjohtaja, rakennusinsinööri, neuvonantaja ja konsultti, rakentamisen asiantuntija
Jalokodin tarina - mistä olemme tulleet tähän?
  Jalokoti Oy on täysin suomalaisessa omistuksessa oleva yrittäjävetoinen rakennusalan kehittäjä. Olemme panostaneet koko historiamme parempaan asumisen ja rakentamisen kokemukseen ja siitä me nautimme!


  Meillä kaikilla on unelmia asumisesta ja niin tulee jatkossakin olemaan! 


  Oman asumisen unelmani tavoittelu otti ensiaskeleen ollessani alan ulkopuolisen koulutuksen ja kokemuksen omaava, maaseudun rauhasta unelmoiva reilu parikymppinen tuleva perheenisä. Se oli viatonta ja rohkeaa, osin sinisilmäistä aikaa, jossa tahto ohjasi voimakkaasti tekemistä.


  Sittemmin kokemukseni rakentamisesta on karttunut, ensin koulutuksen ja myöhemmin laajan kokemuksen avustamana. Olen ollut mukana sadoissa asuntokohteissa auttamassa ihmisiä heidän oman unelmansa toteuttamisessa. Kokemukseni kautta olen luonut vaivattoman tavan löytää juuri sinulle se oikea tapa kulkea kohti omaa asumisesi unelmaa.


  Yhdessä löydämme varmasti tarpeitasi palvelevan kokonaisuuden, joka täyttää oman kodin tarpeet ja mahtuu kokonaisuudessaan elämän asettamiin raameihin.

  Jalokodin tarina sai alkunsa vuonna 2010, kun rakentamisen liiketoiminta alkoi laajentua. Jalokoti Oy on perustettu keväällä 2011 pientalojen perustajaurakointia ja pientalojen rakentamisen konsultointia varten. 

   

  Olemme toimineet perustajaurakoinnin ja pientalojen vastuuhenkilöiden parissa jo 13 vuoden ajan, jonka aikana olemme kehittyneet valtavasti. Matkalta saatu kokemus on nyt sinun käytössäsi ja sinun kannattaa sitä hyödyntää!

  Viimeisten vuosien aikana palvelumme on keskittynyt voimakkaasti tuottamaan oman kodin rakentajille heidän elämäänsä helpottavaa palvelua, rakennuttamista. Ammattimaisesti hoidetulla rakennuttamisella sinä säästät rahaa, aikaa ja hermoja. Säilyttäen kuitenkin rakentamisen laadun ja ajallisen toteutuksen korkealla tasolla. Rakennuttamisen palvelu tuo sinulle laajan näkemyksen ja aineiston omatoimiseen tekemiseen. Me hoidamme rakennuttamisen tehtävät puolestasi, jolloin voit keskittyä perheeseen, harrastuksiin tai töiden tekemiseen.

  Jalokodin mallissa taho, joka kantaa lopulta suurimman vastuun, on myös taho, joka tietää hankkeesta eniten. Olemme sinun kumppanisi! Saat meiltä rakennuttamisen kokonaispalveluna tai osittain. Halutessasi saat meiltä työkalut siihen, kuinka voit itse onnistua rakennuttamisessa ammattimaisesti.

  Sinun kannattaa tutustua blogissamme oleviin ajankohtaisiin ja valaiseviin teksteihin, jotka auttavat sinua ymmärtämään paremmin mahdollisuutesi ja vastuusi pientalon rakennuttajana.


Jalokoti logo
toimitusjohtaja, rakennusinsinööri

 Eemeli Laitinen