Unelmasta omaan kotiin

VERTAA PALVELUIDEMME SISÄLTÖJÄ

Palvelupakettien hinnat katsotaan tapauskohtaisesti ja aina sovelletaan kiinteää, etukäteen sovittua hintaa. Alkukartoituksen hinta kaikissa pientaloissa sama riippumatta hankkeen toteutustavasta.

PALVELUMME RAKENNUTTAJILLE

alkukartoitus -PALVELU

Alkukartoituksessa sinua autetaan löytämään oman unelmasi suunta ja kartoittamaan unelmasi realiteetit. Alkukartoituksen lopputuloksena sinulle syntyy käsitys todellisesta asumisen tarpeesta sekä käsitys kustannusten kertymisestä hankkeessa.

Talonrakentamisen kustannuksiin vaikuttavat tekijät tulevat sinulle tutuksi alkukartoituksen aikana.  Alkukartoituksessa käydään lisäksi läpi rakentamisen vaiheet ja saatte tueksenne kirjallisen aineiston, jonka perusteella voitte edetä hankkeessanne haluttuun suuntaan.

Varaa kalenterista sinulle parhaiten sopiva aika ja lähdetään yhdessä rakentamaan kestävää polkua kohti unelmasi toteuttamista!

Varaa aika!

lite rakentaja -PALVELU

LITE RAKENTAJA -palvelu pitää sisällään ALKUKARTOITUS -palvelun lisäksi suunnittelijoiden ja vastuuhenkilöiden hankinnan. Pääsuunnittelija on rakennusvaiheessa oleellinen osapuoli. Pääsuunnittelija kannattaa kiinnittää hankkeeseen jo ennen tontin valitsemista.

Autamme lisäksi sinua löytämään parhaat ratkaisut rakennuksen suunnitteluun ja tuomme kokemuksemme käyttöösi suunnittelun ohjauksessa. Suunnittelun oikean tason hahmottaminen ja relevantti sisältö auttaa sinua hankkeen jatkohankintojen osalta.

Pääsuunnittelussa lyödään lukkoon suurin osa rakennushankkeen kustannuksista.

VARAA ALLA OLEVALLA PAINIKKEELLA KALENTERISTANI VAPAA AIKA!

Varaa aika!

talouspäällikkö -PALVELU

TALOUSPÄÄLLIKKÖ -palveluun kuuluu ALKUKARTOITUS ja LITE RAKENTAJA -palvelun lisäksi hankkeen kustannusarvion laadinta ja kustannusseuranta sekä ennustetyökalu. Kustannusten ennuste- ja seurantatyökalulla saatte pidettyä tulevien kustannusten muodostumisen hallinnassa.

Palvelu antaa syvällisempää  tietoa rakennushankkeen kustannusten muodostumisesta ja niihin vaikuttavista tekijöistä.

Palvelukokonaisuuteen kuuluu kilpailutusaineiston laadinta, jonka perusteella voitte tehdä paremmin onnistuneet hankinnat hankkeeseenne.

VARAA AIKA KALENTERISTANI ALLA OLEVALLA PAINIKKEELLA!

Varaa aika!

PREMIUM RAKENTAJA -PALVELU

PREMIUM RAKENTAJA -palvelu sisältää ALKUKARTOITUS, LITE RAKENTAJA-ja TALOUSPÄÄLLIKKÖ -palvelut. Lisäksi hoidamme puolestanne hankkeen kilpailutukset ja hankinnat. Rakentajalle jää tässä vaihtoehdossa ainoastaan sopimusten allekirjoittaminen toimittajien ja urakoitsijoiden kanssa.

Päätöksenteon tueksi saatte kauttamme asiakasreferenssit ja hinnan, jonka perusteella voitte valita teidän tarpeisiinne sopivat kumppanit. Suosimme toimittajissa vakavaraisia ja luotettava kumppani -palvelussa mukana olevia toimittajia sekä urakoitsijoita.

Palveluun sisältyy lisäksi yhteistyökumppaneiden tausta-aineiston kartoitus.

VARAA AIKA KALENTERISTANI JA ALETAAN TÖIHIN!

Varaa aika!
LUOTETTAVA KUMPPANI -PALVELU

Luotettava kumppani -palvelu on Vastuu Groupin tarjoama sähköinen palvelu, joka helpottaa tilaajavastuulain velvoitteiden hoitamista. Palveluun kerätään Luotettaviksi Kumppaneiksi liittyneiden yritysten tilaajavastuutiedot, joista koostetaan Luotettava Kumppani -raportti. Raportti on sähköisesti saatavilla kaikille tilaajille, jotka haluavat varmistaa, että yritys on hoitanut yhteiskunnalliset velvoitteensa. 


Jos haluat lisätietoja luotettava kumppani -palvelusta, voit tutustua lisää Vastuu Groupin sivuilla tai Ohjekeskus Vastuu Groupissa. Voit myös kysyä minulta lisää palvelusta, jos sinulla on jotain kysyttävää.