Oma koti löytyi valmiina Sääksvuoresta

Oma koti löytyi valmiina Sääksvuoresta

Reetta ja Jari hankkivat Jalokodin uudiskohteen Sääksvuoresta. Uusi, pariskunnan tarpeisiin sopiva koti oli helppo ostaa luotettavalta rakentajalta.

Reetta ja Jari olivat pohtineet ensimmäisen oman asunnon hankintaa. Alun perin suunnitelmissa oli rakentaa itse, mutta sopiva 115m2:n omakotitalo löytyikin mieluisalta alueelta valmiina.

– Oltiin alun perin mietitty, että lähdettäisiin itse rakentamaan samalle alueelle. Sitten bongattiin tämä, eikä tarvinnut alkaa itse rakentaa, Reetta ja Jari kertovat.

– Sääksvuori on ollut mieleinen alue. Pyörällä voi kulkea keskustaan ja kaikki on mukavan lähellä. Metsäänkin pääsee tuosta noin vaan.

kopio-tiedostosta-talo_ulkoa

Jalokodista syntyi hyvä ensivaikutelma

Vaikka Jalokoti ei ollut Reetalle ja Jarille ennestään tuttu, he uskalsivat lähteä hieromaan talokauppoja luottavaisin mielin. Sekä talon laadukkaat materiaalit että talon myynnistä vastannut Jalokodin Eemeli Laitinen vakuuttivat tulevat asukkaat.

– Tänne oli valittu hyvät materiaalit ja talon pohjaratkaisu oli meille sopiva – haettiin avointa tilaa, Reetta ja Jari muistelevat.

– Eemeli oli itse tätä kauppaamassa, niin oli helppo ostaa. Hän on rakentanut tänne paljon ja asuu itsekin lähellä. Hyvä kuva tuli kaikesta, ja kun tutustui tähän tarkemmin, niin tietyt yksityiskohdat antoivat luotettavan kuvan.

kuva4

“Ei ole hirveästi ollut mitään, mistä sanoa”

Reetta ja Jari kertovat välttyneensä suuremmilta ongelmilta. Talo on palvellut asukkaitaan hyvin nyt reilun vuoden verran, eikä suurempia korjaustarpeita ole ilmennyt. Pienetkin korjaukset on hoidettu kuntoon ripeästi.

– Kylppärin silikonisaumaa Eemeli kävi laittamassa. Jotain juttuja on myös kyselty ja heti on tullut vastaus. Hyvissä yhteyksissä on siinä mielessä oltu.

Omien kokemustensa perusteella Reetta ja Jari uskaltavat suositella Jalokodin uudiskohteita myös muille uudesta kodista haaveileville. “Kyllä uskalletaan suositella ja on tullutkin jo suositeltua”, Reetta toteaa lopuksi.

Haastattelu: Suomen Asiakaskokemukset OySuomen Asiakaskokemukset Oy

Kategoriat: Kokemuksia | Avainsanat: , ,