Jalokodin rakentama talo on palvellut hyvin jo kolme vuotta

Jalokodin rakentama talo on palvellut hyvin jo kolme vuotta

Marko Timonen perheineen hankki Jalokodin rakentaman omakotitalon pian sen valmistuttua talvella 2012. Talo on vastannut nelihenkisen perheen tarpeisiin hyvin jo kolmen vuoden ajan.

Jalokoti Oy:stä Timoset kuulivat ensimmäistä kertaa tullessaan katsomaan tulevaa kotiaan kiinteistönvälittäjän kanssa. Sijainnin lisäksi talossa oli tiettyjä yksityiskohtia, jotka tekivät perheeseen vaikutuksen.

– Tämä ei ollut ihan “perus-perus-talo”. Muutamiin elementteihin iskettiin heti silmä – talon tyyli iski meihin. Ihastuttiin tähän kokonaisuuteen tässä. Sisustus oli aika neutraali ja kelpasi sellaisena kuin on, Marko muistelee.

– Jalokoti ei ollut aiemmin tuttu, mutta heidän nettisivuilta katsottiin, että firma on tehnyt tänne ja muille alueille taloja. Luotettiin vaistoon, kun nähtiin tämä talo.

ulko

Sopiva koti nyt ja tulevaisuudessa

Timoset ovat kotiutuneet sekä taloon että alueelle hyvin. Koti palvelee perheen tarpeita ja Sääksvuori asuinalueena miellyttää samanhenkisten naapureiden ja lähellä olevien palveluiden ansiosta.

– Talo on palvellut hyvin – ollaan oltu tyytyväisiä. Tässä on tarpeeksi huoneita meille ja tilaa yleensäkin. Meillä käy myös kauempana asuvia sukulaisia yövieraina aika paljon ja tänne mahtuu hyvin majoittamaan.

– Koulut ovat tässä lähellä ja lasten kaveripiirit ovat löytyneet alueelta. Sääksvuori alueena on kiva, Marko toteaa.

kuva2

Jalokodilta saa apua ja vinkkejä

Kolmen vuoden aikana Timoset ovat saaneet Jalokodilta apua myös asumisen aikana ilmenneissä ongelmatilanteissa. Markon mukaan Jalokodin Eemeli Laitinen suhtautuu vakavasti niin pieniin korjauksiin kuin suurempiinkin haasteisiin.

– Eemeli on ollut tässä tosi hyvänä backuppina koko ajan. Me ei vaimon kanssa olla rakennusalan ihmisiä, eikä meillä ole kokemusta kaikista omakotitaloon liittyvistä asioista. Eemeli on antanut hyviä neuvoja ja hänen asenteensa haasteisiin on ollut sellainen, että on tullut tarvittaessa vaikka sunnuntaina käymään.

Kehuja ja täydet suositukset Markolta saa myös Timosten talon timpurina toiminut Pekka Kellosaari. “Pekkakin on jeesannut meitä pienissä asioissa, jos on sattunut olemaan tässä lähellä”, Marko kertoo.

Kolmen vuoden asumiskokemuksensa perusteella Marko uskaltaa suositella Jalokodin taloja kodiksi myös muille: “Ihan sataprosenttisesti voin suositella”, Marko sanoo lopuksi.

Kategoriat: Kokemuksia | Avainsanat: , , ,